Over ons

De website Groenlipmossel.com is in beheer van Eugène Mathijssen, te bereiken op info@groenlipmossel.com.

eugene-matthijssenEugène is gezondheidsjournalist en heeft al tientallen jaren geschreven over revolutionaire producten bij gezondheidsproblemen. Vanuit deze journalistiek is hij geïnteresseerd in gewrichtsproducten voor bijvoorbeeld artrose.

Wat hij speciaal onder de aandacht wil brengen, is dat er nieuwe mogelijkheden zijn om ingrijpende operaties, zoals gewrichtsvervanging (bijvoorbeeld van de knie), te voorkómen of uit te stellen. Ook zijn er effectieve, natuurlijke alternatieven voor de farmaceutische ontstekingsremmers (NSAIDs) die menigeen voorgeschreven krijgt bij gewrichtsaandoeningen.

In dat kader heeft hij zich toegewijd aan de vloeibare combinatie van Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-bladeren omdat dat in zijn opinie de beste nieuwe oplossing is voor artrose en voor enkele andere gewrichtsziekten. Deze vloeistof heeft in korte tijd al bij enkele honderden mensen succes geboekt. Het mooiste van de natuurlijke ingrediënten is dat er geen bijwerkingen optreden tijdens het gebruik, en dat de effectiviteit na enkele weken soms zelfs vergelijkbaar kan zijn met die van farmaceutische middelen.

Op Groenlipmossel.com vindt u allerlei informatie en tips over gewrichtsproblemen en over mogelijke behandelmethoden.

Voor specifieke vragen of voor verder contact kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Adres: Stichting Bewegen Zonder Pijn, Pyreneeën 53, 1060 NP, Amsterdam
KVK: 62078259